Julia Wolff

Julia Wolff Management

Eerste hulp bij boekingen

Let op! Er zijn nog altijd boekingsbureaus die presentatoren op hun website vermelden die zij niet zelf in het bestand hebben. Zij gaan voor je op zoek bij andere artiesten- en managementbureaus, maar zeggen dat er meestal niet bij.
Ik heb besloten niet meer samen te werken met bureaus (zoals de Lyon & Partnergroup) die tegen de uitdrukkelijke wens van iemand in tóch een profiel op de website plaatsen. Via deze bureaus zijn de mensen die ik vertegenwoordig dan ook per definitie niet te bereiken.
Gerenommeerde bureaus die geen profielen vermelden blijf ik op verzoek wel mee samenwerken, mits zij bereid zijn een redelijk en transparant prijsbeleid te hanteren.

Los van extra kosten werkt het –ook voor ons– prettiger wanneer er rechtstreeks contact is met de opdrachtgever. Hoe korter de lijnen, hoe beter de communicatie.
Ik bemiddel ook voor mensen die je niet op mijn website vindt, echter op voorwaarde dat ik rechtstreeks contact met ze heb. Heb ik dat niet, vertel ik graag bij wie je wel moet zijn. Zie ook: schaduwkabinet.

Terug naar homepage